طریقه سمپاشی حرفه ای گال و ساس در منازل چگونه است

در این مقاله سعی داریم مطالبی در مورد : چگونگی سمپاشی منزل | روش درمان نیش ساس و هزارپا | پماد جای نیش ساس | ساس های بیماریزا کدامند | بیماری های منتقله با ساس | سمپاشی حشرات خانگی در منازل | سمپاشی حیاط منازل | سمپاشی موجودات و حشرات خانگی | سمپاشی حرفه ای منازل | سازوکار سمپاشی حشره ساس | اهمیت سمپاشی خانه برای ساس | سمپاشی سوسک های کابینت | سمپاشی خانه و محل کار | درمان گال و جرب | درمان جای نیش ساس، لانه گال کجاست | بهترین راه مبارزه با گال | بهترین پودرپاشی برای گال | بهترین سم برای گال | دستورالعمل سمپاشی برای گال | دستورالعمل کنترل گال منازل | بهترین صابون ضد گال | بهترین شامپو برای گال سر | مشاوره برای کنترل گال | مشاوره رایگان سمپاشی گال در تهران | طریقه استفاده از صابون ضد گال، روش استفاده از شامپوی ضد گال ، دستورالعمل درمان گال با لوسیون | نکات مهم سمپاشی ساس  | نکات مهم در مورد سمپاشی گال برای شما شرح دهیم.

جرب یا گال از جمله بیماری های واگیر دار در انسان و پستانداران است که از دیر باز ویژگی ها و عامل آن توصیف شده است. عامل گال، گونه ای از مایت ها به نام سارکوپتس اسکابئی(sarcoptes scabiei) است که در قسمت زیرین لایه شاخی پوست نقب میزند و عارضه های پوستی، از جمله خارش ایجاد میکند. 

اولین بار چند ایتالیایی به نام های جیووانی، کاسیموبانومو و دیانسینتونی این کنه را در سال 1689 توصیف کردندو شکل آن را رسم نمودند. طی 200 سال بعد این حشره ذره بینی در فهرست عوامل بیماریزای انگلی جای گرفت.

با وجود دستیابی به روش های مختلف درمانی گال، این بیماری هنوز بصورت اندمیک در اجتماعات انسان و حیوان دیده میشود. ابتلای انفرادی گال بیشتر از طیق تماس جنسی و بروز همه گیری های آن بیشتر به دلیل تراکم جمعیت در جوامع استراحتگاه ها مدارس و بیمارستان ها یافت مبشود.شاخص درمان برای یک دوره 12 ماهه که در دسامبر 1978 به پایان رسید نشان داد که تقریبا یک میلیون مراجعه به علت ابتلا به گال وجود داشته است. 

از سال 1970 یک افزایش 17 برابری  و از سال 1974 یک افزایش 3 برابر در تعداد مبتلایان به گال گزارش شده است. تا چندی پیش تصور عموم پژهشگران بر این استوار بود که گال با تراکم خیلی زیاد انسان در یک محلو فقر و سطح بهداشت پایین در ارتباط است ولی مطالعات انجام شده با روش های محاسباتی خانه به خانه ثابت نموده است که گال در میان طبقات اجتماعی اقتصادی متوسط تا بالا و در میان اشخاص با سطح  بهداشت خوب نیز شیوع قابل ملاحظه ای دارد.

راه های انتقال گال از یک فرد به فرد دیگر :

راه های اصلی انتقال گال (کنه) از یک به فرد به فرد دیگر به طور کامل شناخته نشده است. برخی پژوهشگران معتقدند در بیشتر موارد لاروها به میزبان جدید منتقل شده و آلودگی ایجاد میکنند. در حالی که برخی دیگر گمان دارند که ماده های بالغ یا بارور این نقش را بعهده دارند.

مرفولوژی کنه عامل گال :

جنس بالغ سارکوپتس چهار جفت پای کوتاه و استوانه ای دارد که هر یک به 5 قسمت حلقه مانند تقسیم شده است. و در انتهای 2 جفت پای اول ساقه های کوتاهی بنام پدیسل وجود دارد که به یک جسم کروی با دیواره نازک به نام بادکش ختم میشود 

 بیولوژی سارکوپتس اسکابئی : بر اساس منابع قدیمی مراحل رشد سارکوپتس اسکابئی شامل تخم، لارو، پوره(نمف) و بالغ است. در حالی که گزارش های جدیدتر مراحل رشد نر وماده را شامل تخم، لارو، پروتو نمف، تریتو نمف و بالغ میدانند. چرخه زندگی عامل بیماری گال در میزبان های مختلف مشابه است. کنه ماده روی بدن انسان سریع حرکت میکند و در هر دقیقه 2/5 سانتیمتر جابجا میشود. مایت ها با استفاده از لبه های برنده تیبیا در پای جلو و کلیسر های ضمائم دهانی در لایه سطحی پوست نقب زده  و آن را تا رسیدن به لایه گرانولوزوم سوراخ میکنند. این حفره که محل زندگی مایت است تقریبا سی روز عامل بیماری گال را در خود جای میدهد. 

امروزه با وجود حجم بالای مسافرت های کاری و شغلی در خانوارها و همچنین آلودگی بسیاری از استان ها با پدیده گال و جرب و همچنین وجود آلودگی های تخم ساس و ساس تختخوابی برانیم تا اطلاعاتی در مورد کنترل و پیشگیری از انتقال ساس به منازل و همچنین پیشگیری از ابتلا به بیماری گال برای شما عزیزان شرح دهیم.

بیماری گال و علائم آن چیست؟

بیماری گال یا جرب توسط موجودات میکروسکوپی به نام هیره سارکوپت اسکابیه ای ایجاد میشوند این حشرات در زیر لایه رویی پوست دالان ها و تونل های پوستی را میکنند و در انها تخم گذاری میکنند و این فضولات و حرکت هیره در این تونل های زیر پوستی باعث خارش های شدید و قرمزی و تورم این محل ها میگردد .برای درمان گال و جرب باید حتما باید به پزشک پوست مراجعه کنید و از درمان های سر از خود پرهیز کنید . بعد از شروع درمان حتما منزل شما باید توسط یک شرکت معتبر سمپاشی در حقیقت پاکسازی شود . 

سمومی که برای ساس و هیره استفاده میگردد باید حتما ترکیبی بوده و دارای درصد تبخیر بالا باشند 

مقابله با ساس و همچنین راه های کنترل و سمپاشی این حشره خانگی بستگی به موارد زیادی دارد. اول از همه در محیط های آلوده به هیچ عنوان نباید اشخاص سر از خود سمپاشی های موردی انجام دهند چون این کار باعث پراکندگی بیشتر ساس از محیط های کلونی و سخت تر شدن عملیات جامع سمپاشی منازل میگردد. مورد بعدی اینست که ساس ها در محل های تاریک و گرم و همچنین روی الیاف مخملی و برزنتی تیره و روشن و در گوشه ها بیشتر زندگی میکنند. محل زندگی ساس ها توسط کارشناسان متبحر شرکت ارمان سبز مهرگان براحتی قابل تشخیص است. سم یا سمومی که برای ساس تختخوابی استفاده میشود حتما باید به اندازه کافی دارای خاصیت فلاشینگ یعنی (خاصیت تدخینی و فومیگیشن ) خوب باشد. و ترکیب و کامبینیشن سموم حتما باید در زمان انجام پروژه سمپاشی و کنترل ساس و توسط کارشناس متبحر انجام شود. متاسفانه خرید سم از عطاری ها و داروخانه ها در 15 سال اخیر و انجام ناقص عملیات سمپاشی توسط افراد ناکارآمد و خانوار ها باعث افزایش 6 درصدی مقاومت این حشره به برخی سموم شده است.

دستورالعمل های کنترل و سمپاشی برای حشرات موذی مختلف متفاوت است بطور مثال طریقه سمپاشی ساس  در خانه های قدیمی کاملا با روش سمپاشی منازل برای از بین بردن و نابودی هیره عامل بیماری گال و جرب تفاوت های زیادی دارد. بهتر است در صورتیکه با این موارد برخرد کردید سریعا با مشاوره های رایگان سمپاشی از ابتلا و آلودگی های طولانی مدت منازل خود با این حشرات موذی جلوگیری و پیشگیری کنید. 

پیشگیری های بموقع در زمان های طلایی کنترل این حشرات  موذی میتوتند مشکل شما را خیلی سریعتر حل کند . در خیلی از موارد مشتریان ما اول به انجام کنترل ها و سمپاشی های خانگی و سنتی میپردازند و زمانی که این زمان طلایی را از دست دادند تازه به فکر تماس و مشاوره گرفتن از شرکت های متخصص سمپاشی می افتند . بهتر است قبل از هر چیز با یک تماس ایگان با کارشناسان ما اطلاعات کافی در مورد حشره مورد نظر را بدست آورید و بعد تصمیم بگیرید. 

ویژگی های بالینی گال 

خارش ، تورم سطحی پوست(اریتماتوز)، لکه های قرمز رنگ ناشی از خونریزی عروق ، جوش یا برجستگی های کوچک سطحی و سخت، کورک های نوک تیز، زخم های آبدانه ای، کانال های حفر شده توسط کنه، تاول های قهوه ای مایل به قرمز که در برخی کودکان با وجود درمان، ماه ها باقی می مانندف خارش در پوست در اثر تشکیل پاپول های کوچک فراوان و بدون مایت در پوست که به سایر نواحی غیر آلوده در بدن گسترش می یابند. 

فرم ها و اشکال ویژه بیماری گال 

گال در افراد با سطح بهداشت خوب، گال مخفی، گال در خردسالان، گال در بیماران بستری، ابتلا به گال حیوانات، گال تاولی، گال پوسته ای(گال نروژی) ، گال همراه با سیفلیس ، آلودگی های ثانویه و عوارض آنها

یکی از موارد بسیار مهم در کنترل هیره شروع درمان قطعی بیماری و استفاده از لوسیون ها و صابون ها و داروهای ضد گال توسط بیمار است در حقیقت بعد از شروع درمان پوستی گال یا جرب شما باید اقدام به سمپاشی منازل برای هیره یا عامل بیماری جرب کنید. و سعی کنید که زمان طلایی سمپاشی را از دست ندهید زیرا ممکن است درمان پوستی شما کامل شود ولی بعلت وجود هیره در روی سطوح و لوازم بیماری گال دوباره عود کند. 

در مان و روش های درمانی گال 

در درمان دارویی گال باید به اثر ترکیب های ضد گال و سمیت بالقوه انها توجه داشت. هم اکنون آزمایش های کنترل شده به منظور مقایسه اثر ترکیب های ضد گال در دست اجراست. گال در تمام میزبان ها بدون تردید با تراشیدن پوست درمان میشود. راه سریعتر و بهتر در درمان گال استفاده از ترکیباتی است که مایت مولد آلودگی را از بین میبرد. 

در درمان گال استفاده طولانی چند هفته ای از داروهای ضد گال نفوذ زیر جلدی عامل بیماری گال را محدود میکند. تقریبا 30 گرم دارو برای نفوذ سطحی کافی است. در درمان گال سطح پوست تمام اعضا از گردن به پایین بخصوص دست پا و نواحی چین دار باید با لایه نازکی از داروهای ضد گال پوشانده شود.

داروهای ضد گال : یکی از داروهای ضد گال بنزیل بنزوات است که بصورت امولسیون 25%  - 20% روی بدن مالیده میشود ، تتمازول با نام شیمیایی تترااتیل تیورام مونیزولفید ، ترکیب گوگردی دیگری است که گاهی برای درمان گال بکار میرود. گاما  بنزن هگزاکلراید ترکیب موثر دیگری است در درمان گال همچنین داروی کروتامیتون با نام تجاری اوراکس هم داروی ضد گال مناسبی است.که میزان تاثیر آن با گاما بنزن معادل هم است. 

سوسک کابینت چی میخوره ، سوسک های بزرگ چه میخورند ؟ غذای سوسک ها چیست ؟

موجودات قهوه ای رنگی که شب ها با روشن کردن لامپ در آشپزخانه ها و در بین کابینت ها میبینید همان سوسک های معروف کابینت ( کابینتی) هستند این نوع سوسک ها بدلیل وجود خورد ریز مواد غدایی در آشپزخانه ها این مکان را بعنوان بهترین و مناسبترین مکان زندگی و تولید مثل انتخاب میکنند این موجودات 7 میلیمتری دارای رنگ های مختلف در سنین رشد هستند که گاها به اشتباه بصورت چند گونه سوسک توسط مشتریان به ما اعلام میشوند .

در رستوران ها  و فست فود ها و آشپزخانه های صنعتی بدلیل استفاده بسیار زیاد از مواد غذایی مورد علاقه سوسک های آلمانی و گرم بودن این فضاها قابلیت های رشد و شرایط رشد انها بیشتر از منازل و خانه ها محیاست. شروع آلودگی به سوسک ریز معمولا با ورود تخم سوسک با وسایل و مواد اولیه و بیشتر کارتن ها شروع میشود و بدلیل وجود آب و غذا و گرا و دمای مناسب زندگی آنها به شدت در این مکان ها رشد میکنند. 

سوسک ها به جرات میتوان گفت از تمام مواد غذایی استفاده میکنند. انها ذرات نان، برنج، تخم مرغ، کاکائو و شکلات، نشاسته و سیب زمینی سرخ کرده را براحتی بعنوان غذا مصرف میکنند . این گونه از سوسک ها میتوانند در هر 25 روز تا 30 نوزاد توسط هر ماده بالغ فرزنداوری داشته باشند. 

 

تلفن تماس برای سمپاشی ساس : 33311604

تلفن تماس موسسه سمپاشی دراستان تهران : 33311604

شماره تلفن شرکت های مجاز سمپاشی : 33311605

مشاوره حضوری و رایگان برای سمپاشی ساس و گال : 09391853009- 09303059513

تلفن شرکت خصوصی سمپاشی سوسک : 09303059513

مطالب مرتبط
    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها
    سمپاشی برای گال گال چیست بیماری جرب چیست سارکوپت اسکا بیه ای سمپاشی و کنترل گال سمپاشی جرب سمپاشی حشرات سمپاشی منزل برای هیره گال سمپاشی خانه برای ساس ساس یا گال چه هستند سمپاشی ساختمان برای ساس تختخوابی سمپاشی حرفه ای حشرات خانگی سمپاشی حرفه ای خانه ها سمپاشی حرفه ای شرکت ها و ادارات چگونگی سمپاشی گال روش سمپاشی گال و ساس طریقه سمپاشی منزل راه های کنترل گال روش ریشه کنی سوسک آشپزخانه ای طریقه کنترل سوسک ریز گال چگونه ایجاد میشود درمان گال شامپوی ضد گال صابون ضد گال درمان بیماری جرب درمان بیماری پوستی جرب قیمت سمپاشی گال در منزل هزینه تمام شده سمپاشی گال بهترین سم ترکیبی برای گال بهترین لوسیون ضد گال بهترین کرم ضد گال درمان قطعی گال در بدن درمان قطعی بیماری پوستی گال دوره درمان بیماری گال درمان بیماری گال با صابون روش پیشگیری از گال پیشگیری از بیماری پوستی گال غذای سوسک چیست سوسک ها چی میخورند سوسک چه میخورد تغذیه سوسک ها چگونه است

    یادداشت کاربران
    درج یک یادداشت :
    نام کاربری :
    پست الکترونیکی :
    وب :
    یادداشت :
    کد امنیتی :
    4 + 5 = ?